Willkommen bei den innerwise Coaches
Hier findest du Unterstützung von zertifizierten innerwise-Anwendern.

Fiona Geraets

Fiona zwart wit 3 aangesneden zwart wit-6201

Informações pessoais

Apelido
Geraets
Nome
Fiona
Idioma
  • Deutsch
  • English
  • Nederlands

Contacto

E-Mail

Informações sobre morada

País
Holland
Cidade
Driebergen
Morada
Prinses Beatrixlaan 28
Código Postal
3972

Informações sobre estúdio

Academy
innerwise Academy Netherlands

Fiona Geraets helpt je op weg om de genezer in jezelf te ontdekken en de veranderingen in je leven ter hand te nemen, die daar uit voort komen. Dit betekent verantwoordelijkheid nemen voor je eigen leven. Ik had al een hele werkbiografie achter me in de antroposofische gezondheidszorg. Het grootste deel daarvan heb ik gewerkt in de heilpedagogie en sociaaltherapie (met mensen met een beperking, van baby’s tot en met senioren), vervolgens in de verslavingszorg /psychiatrie en de ouderen/verpleeghuiszorg. Alle denkbare functies heb ik daar vervuld. Misschien was ik wel een fluisteraar voor de mensen met beperkingen, die ik een stem gaf door 21 jaar lang ook opleiding te verzorgen, hoe met hen om te gaan. Na de tweede burn-out in mijn leven, het verzorgen en begraven van mijn beide ouders, waren het de bijen die mij hielpen om weer een gezonde nieuwe basis in mijn leven te vinden. De verbinding met de natuur, met de bijen, met de seizoenen, was als een opnieuw ontwaken. Dit leerde mij ook op een nieuwe manier naar de mensenwereld te kijken. Toen ontdekte ik Innerwise en Innerwise ontdekte mij. Ik werd gevraagd om mentor te worden, toen ik de cursussen volgde om coach te worden. Vervolgens ben ik door Uwe Albrecht persoonlijk getraind en gecertificeerd als mentor en wordt ook jaarlijks door hem bijgeschoold. Ik was mijn leven lang op zoek geweest naar elementen voor het genezen, die ik bij Innerwise vond. Een vreugde van herkenning was dat. Innerwise biedt instrumenten om aan thema’s te werken en een diep transformatieproces in de persoonlijkheid te ondersteunen en zo gezondheid en innerlijke rust te vinden. Alle thema’s, die je in jezelf tegenkomt en waar je aan hebt gewerkt, maken je gelukkiger, vrijer. Iedere keer weer een bevrijdingsfeest! De wil om met de eigen thema’s aan de slag te gaan, is uitgangspunt om met Innerwise te kunnen werken. Mijn hele leven was altijd doordrenkt van muziek. Met Innerwise werken is als het werken met muziek voor mij. Alles is klank. We kunnen de thema’s in ons leven ook als disharmonische elementen zien, die weer in harmonie mogen komen.

User comments

1 comments

Para escrever uma análise registe-se ou .
ervaring met Innerwise
Een kleine veertig jaar geleden krijgt mijn dochter op driejarige leeftijd een encefalitis. Vijf dagen in coma met bijna 42 graden koorts maakt van mijn vrolijke, gezonde dochter een dochter met een zware beperking. Ze kan niet meer praten, maakt alleen klanken. Volgens de reguliere testen functioneert ze met haar 40 jaar op een niveau van 12 tot 18 maanden. Ze kan schaatsen, samen fietsen, eindeloos wandelen, genieten van lange wandelingen in de natuur. Warm of koud weer boeit haar niet. Ze vindt alles heerlijk om te doen. Toch blijft het heel moeilijk om te begrijpen wat ze precies bedoelt. Voor ons als ouders leerden we haar lichaamstaal kennen. Zo konden we redelijk met haar communiceren. Maar wat ze exact bedoelt of wenst blijft voor ons ten alle tijden toch gissen.
Dan komt Innerwise in ons leven. Wat we altijd hebben gehoopt maar waarvan we overtuigd waren dat dit nooit meer zou gebeuren maakt Innerwise waar. Na de basiscursus bij Fiona gevolgd te hebben gaan onze ogen open. Wat we echt nooit hadden verwacht gebeurt. We kunnen met onze dochter communiceren! In een rustige omgeving (slaapkamer) krijg ik haar volle aandacht en geeft ze mij – nadat ik het haar gevraagd heb – haar handen. Geweldig om te ervaren dat je je dochter wat dat betreft weer terug hebt. Ongelooflijk!
Als eerste ben ik met de ja-kaarten aan de gang gegaan. Dat ging vrij goed. Ook als “nee” het antwoord was en ik een of meerdere kaartjes voor haar moest pakken werkte dit prima. Op zo’n moment heb je toch een heel bijzondere band met je dochter. Het kopiëren van de kaartjes naar het amulet ging met onze dochter goed. Over het algemeen wil ze niet vastgehouden worden en wat in haar hand terecht komt gooit ze van haar af. Nu hield ze keurig haar hand op zodat ik haar amulet, de copy kaart en de kaartjes erop kon leggen. Ze hield ook heel netjes haar andere hand een stukje boven de hand met het amulet en de kaartjes. Dat ging best goed. Op zo’n moment gaat er een gevoel door je heen die niet te beschrijven is. Je praat weer met je dochter. En dit alles dankzij Innerwise!

Arie van Nierop
AV
Analista Top 100 1 reviews
Report this comment Comentário (0) | Considera esta análise elucidativa? 1 0
tinny-export
notrump-integral