Willkommen bei den innerwise-Mentoren
Die innerwise-Mentoren stellen sich vor.

Markieren zur Karte hinzufügen...

Fiona Geraets

FG Updated
Fiona Geraets

Persönliche Informationen

Name
Geraets
Vorname
Fiona
Sprachen
  • Deutsch
  • English
  • Nederlands

Kontaktinformationen

E-Mail

Adressinformationen

Land
Holland
Stadt
Driebergen
Adresse
Prinses Beatrixlaan 28
PLZ
3972
Fiona Geraets helpt je op weg om de genezer in jezelf te ontdekken en de veranderingen in je leven ter hand te nemen, die daar uit voort komen. Dit betekent verantwoordelijkheid nemen voor je eigen leven.
Ik had al een hele werkbiografie achter me in de antroposofische gezondheidszorg. Het grootste deel daarvan heb ik gewerkt in de heilpedagogie en sociaaltherapie (met mensen met een beperking, van baby’s tot en met senioren), vervolgens in de verslavingszorg /psychiatrie en de ouderen/verpleeghuiszorg. Alle denkbare functies heb ik daar vervuld. Misschien was ik wel een fluisteraar voor de mensen met beperkingen, die ik een stem gaf door 21 jaar lang ook opleiding te verzorgen, hoe met hen om te gaan.
Na de tweede burn-out in mijn leven, het verzorgen en begraven van mijn beide ouders, waren het de bijen die mij hielpen om weer een gezonde nieuwe basis in mijn leven te vinden. De verbinding met de natuur, met de bijen, met de seizoenen, was als een opnieuw ontwaken. Dit leerde mij ook op een nieuwe manier naar de mensenwereld te kijken.
Toen ontdekte ik Innerwise en Innerwise ontdekte mij. Ik werd gevraagd om mentor te worden, toen ik de cursussen volgde om coach te worden. Vervolgens ben ik door Uwe Albrecht persoonlijk getraind en gecertificeerd als mentor en wordt ook jaarlijks door hem bijgeschoold.
Ik was mijn leven lang op zoek geweest naar elementen voor het genezen, die ik bij Innerwise vond. Een vreugde van herkenning was dat.
Innerwise biedt technieken om aan thema’s te werken en een diep transformatieproces in de persoonlijkheid te ondersteunen en zo gezondheid en innerlijke rust te vinden. Alle thema’s, die je in jezelf tegenkomt en waar je aan hebt gewerkt, maken je gelukkiger, vrijer. Iedere keer weer een bevrijdingsfeest! De wil om met de eigen thema’s aan de slag te gaan, is uitgangspunt om met Innerwise te kunnen werken.
Mijn hele leven was altijd doordrenkt van muziek. Met Innerwise werken is als het werken met muziek voor mij. Alles is klank. We kunnen de thema’s in ons leven ook als disharmonische elementen zien, die weer in harmonie mogen komen.

Aktuelle Kurse:

Keine Termine

Benutzer-Kommentare

1 Kommentare

Bitte registrieren Sie sich oder Sie sich ein, um einen Kommentar abzugeben.
Verschillende ervaringsberichten van mijn eigen website
Even een eerste korte reactie op de sessie en onze ontmoeting van vanmiddag.
Ik kan niet precies zeggen ‘hoe’, maar de sessie van vanmiddag heeft mij (heel) goed gedaan. Evenals onze inspirerende en hartverwarmende ontmoeting.
Bij thuiskomst wilde ik graag toch de website van Innerwise nog eens opzoeken en deze keer kwam ik er niet meer los van.
Hoe meer ik me inlees, hoe meer ik ook zelf aan de slag wil hiermee.Kortom; ik wil graag verder bij je in sessies en ‘in de leer’!

Zoals je weet heb ik al het nodige mogen ervaren aan healing waar ik dankbaar voor ben. Deze keer was echter ‘anders’ door de eenvoud, lichtheid en doeltreffendheid zonder omhaal van woorden, repeterende (eigen) verhalen of ‘magische gebaren’.

Ook vond ik het bevrijdend me niet overgeleverd te voelen aan iemand die zonder herleidbare input iets met/aan mij doet waar ik zelf geen invloed op heb. Alsof daar onvermijdelijk ook een gevoel van hulpeloosheid in mee kwam. Vanmiddag had ik het gevoel actief en onmisbaar zelf betrokken te zijn. Ik heb het ervaren als zuiver, open, coöperatief en, inderdaad, integer. Iets wat in healingland niet altijd gegarandeerd kan worden.

Wordt vervolgd, met een hartelijke en dankbare groet, HannaH R.Nog voordat Fiona Innerwise ontdekte heb ik haar al leren kennen als een geweldige warme en invoelende vrouw. Elke ontmoeting tussen ons is vruchtbaar voor mij geweest. Fiona helpt mij met haar wijsheid mijn eigen innerlijke wijsheid te ontdekken en te volgen. Sinds Fiona met Innerwise aan de slag is gegaan is haar kracht en helderheid nog verder toegenomen. Innerwise biedt een aantal instrumenten om in dialoog te zijn met wat er op verschillende niveaus in jezelf leeft. Je kunt met Innerwise ontdekken wat er in je leeft en wat het leven in de weg staat, en je kunt ermee helen door de energieën die je belemmeren respectvol en liefdevol tegemoet te treden. Fiona heeft mij met Innerwise als hulpmiddel de weg gewezen naar mijn eigen pad. Het leven brengt gebeurtenissen die er in hakken en die je van je pad afslaan. Zo was ik deze zomer getuige, met mijn hele gezin, van de dood van onze ‘Happy’ duikinstructeur. In een stevige sessie met Fiona heb ik alles wat door die gebeurtenis in mij in beroering was gekomen kunnen ‘bekijken’ en tot rust kunnen brengen. En daarna kon ik weer verder.
Ik durf iedereen die op een bepaalde manier ‘vast’ zit aan Fiona toe te vertrouwen, en ik wens iedereen toegang tot hun innerlijke wijsheid.
Hartelijke groet,
Gerwin V.


Fiona is een warm mens. Ze is heel rustig en neemt de tijd voor je. Ze is erg goed in het lezen van je emoties, helpt je inzien wat de oorzaak hiervan is. Ze begeleidt je op jouw tempo naar het volgende punt.
Ze stimuleert je in je zoektocht en brengt je weer in je eigen kracht.
Dat is wat ik zo waardeer in Fiona.
Hanneke S.
FG
Kommentar melden Kommentare (0) | War dieser Kommentar hilfreich für Sie? 0 1
Vom 1. bis 11. April findet der Flow! Summit 2019 mit Sprechern wie Uwe Albrecht, Dalai Lama und Eckart Tolle statt. Mehr dazu
tinny-export
notrump-integral