Informationsveranstaltungen und Regionaltreffen

Cursul de bază (Mentorin Anca Hajdu)Bucureşti, RO

Kursinhalte

Cursul de bază Innerwise  

INNERWISE este ...

o metodă de diagnosticare și terapie creată de medicul german UWE ALBRECHT. 

Ideea centrală este că atâta timp cât nu înțelegem cauza îmbolnăvirii nu ne putem vindeca regăsindu-ne forța vitală inițială.

Inteligența interioară, dar divin, mai este activă în tine? Îți asculți Intuiția? Mai știi să te vindeci și să ajungi la starea ta inițială, perfectă, divină? Mai știi să simți, percepi și să ai încredere în ceea ce ți s-a arătat?  

Hai să ne reamintim, să folosim instrumentele acestei metode, Innerwise și să devenim integri, frumoși și luminoși. Așa cum am fost gândiți de Sursa Divină. 

Nu mai ai nevoie de ajutor din afară. Vom exersa împreună, te voi sprijini la început și apoi faci Tu totul, pentru că poți. Este totul în tine și vei redescoperi comorile din tine! Tu ești terapeutul, coach-ul de care ai nevoie.

Te invit ca în aceste două zile să te redescoperi pe tine însuți/însăți și potențialul tău, dezvoltându-ți percepția si intuiția.

Vom exersa Testul lungimii brațelor și Privirea sferică până le vei putea folosi cu ușurință, integrându-le în activitățile de zi cu zi. 

Vei învăța să-ți clarifici problemele și conflictele singur(ă), găsind factorii inițiali care le-au determinat și folosind Mica farmacie vindecătoare. 

Ai să faci cunoștiință și cu alte instrumente minunate ale metodei Innerwise, de exemplu respirația vindecătoare și jocul Imago. 

Regăsește-ți încrederea în puterea si intuiția cu care îți clarifici blocajele care te impiedică să savurezi viața. 

Sări cu curaj peste bariere și spune:

Da vieții!

Da sincerității!

Da schimbării!

Da iubirii!

Da ție însuți/însăți!

Da corpului tău! 

 

Te aștept și mă bucur să trăim împreună aventura regăsirii de sine! 

Anca

 

 

 

Kursdauer

Von Samstag, 19. Oktober 2019 – 09:30
bis Sonntag, 20. Oktober 2019 – 18:30

Veranstaltungsort

Preis und weitere Infos

720 RON


 

An diesem Event teilnehmen?

Registrierungszeitraum abgelaufen

In der Homo Integer Schatzkiste findest du "Das Schauen", "Red Line", "Red Circle" und "Freier Wille". Wage einen Blick hinein Schatzkiste öffnen
tinny-export
notrump-integral